Petek Servisi

Wiki Article

Extra Hamburger icon An icon utilized to depict a menu that could be toggled by interacting using this type of icon.

Isıtma ve soğutma sistemlerindeki tecrübe birikimimizle gaziantep in her yerine klima kombi petek bakım doğalgaz dönüşüm işlerimizle yanınızdayız arıza durumunda yapmanız gereken tek şey bizi aramak.

Piyasada 0850 li numara alarak kendisini firma olarak tanıtan kombi bakımı hediyedir diyen merdiven altı firmalara itibar etmeyiniz. Ucuza iş yaptırmak yerine en kaliteli hizmet almayı tercih ediniz.

Firmamıza ulaşpersonız durumunda adresinize gelen uzman ekibimizden ustalar vasıtasıyla peteklerinizin kontrolü kaliteli bir şekilde yapılmaktadır. Temizlenme zamanlarının gelip gelmediği genel olarak kontrol edilmekte, zamanı gelen petekler ve yapılması gerekenler hakkında tarafınıza detaylı ön bilgilendirme yapılmaktadır.

You are utilizing a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to definitely a less complicated Variation to supply you with the very best working experience.

Mi ne dozvoljavamo da čekate ako vam se pokvarilo nešto od ovako važnih i korisnih aparata, bez kojih niko od nas ne može da zamisli svakodnevni život.

Obezbedili smo za Vas originalne rezervne delove koje naša terenska služba ugrađuje prilikom intervencija u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Time ste reçber petek servisi uštedeli na dodatnim troškovima i vremenu.

Peteklerde koruma için gerekli koruyucu yağ vardır, bu koruyucu yağ yapılan petek temizliği yani petek yıkama çalışması ile birlikte kesinlikle petekten çıkmaz ve petek sisteminde kalır. Bu bilgilerin dışındaki yalan yanlış bilgiler saygıdeğer müşterilerimizin kafasını karıştırmasın.

Valf arızalıysa, yenisiyle değiştirin. Su giriş valfini değiştirmek için makinenizin kullanım kılavuzundaki talimatları izleyin veya bir servis teknisyeninden gardenım alın.

Petek Temizleme – Kombi bakımı yılda bir kez yapılması gereken bir işlemdir. Bakımı yapılmayan bir kombi, kombi bakımı yapılan bir kombiye göre daha fazla yakıt tüketmekle birlikte daha az ısı açığa çıkarır.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

An extensive company consisting of Experienced suggestions & confirmed cleanroom solutions for your individual tasks.

PETEK strives to establish really efficient and upcoming-oriented options for our clients. For that reason, as a leading company for cleanroom alternatives, we've been constantly content to offer our knowledge for a personal consultation – even right on your own premises.

Evet efendim basınçlı makinelerimiz ile tüm kalorifer ve doğalgaz peteği temizliği yapıyoruz.

Report this wiki page